Raduly József

Dicsőséges 133 napja volt piros-kékben. Szóljon hozzá Ön is.


Pin On Video Felvetelek

1 day agoRaduly József 1927.

. A magyar szövetség honlapjának beszámolója szerint a 1927. Vasas Budapest 21 5 4 I 195758. 1945 és 1951 között szovjet hadifogságban volt.

1944 decemberében bevonult katonának majd a. 1944 decemberében bevonult katonának majd a háború lezárását követően 1945 májusában szovjet hadifogságba esett ahonnan hat évvel később szabadult. A Vasas legendás játékosa játékosként és edzőként is bajnok lett az angyalföldi klubbal.

Ennyi bajnoki mérkőzésen játszott az. Május 6-án született futballista rövid betegséget követően hunyt el. Club Appearances of József Raduly.

23 hours agoKilencvennégy éves korában elhunyt Raduly József kétszeres válogatott futballista. Az 1945 májusa és 1950 decembere között szovjet hadifogságban lévő Raduly József pályafutása legnagyobb sikereit a Vasasban érte el melynek. Marhavagonba zsúfoltak bennünket amelyben egy kis nyílás volt középen az volt az illemhely.

Az 1945 májusa és 1950 decembere között szovjet hadifogságban lévő Raduly József pályafutása legnagyobb. 1 day agoMeghalt Raduly József További belföldi híreink Ön szerint van értelme az ellenzék Londonban kihelyezett választási plakátjainak. Tudtuk hogy egyszer.

23 hours agoElhunyt a szeretet futballistája Raduly József. 12 hours agoMeghalt Raduly József További belföldi híreink Ön szerint van értelme az ellenzék Londonban kihelyezett választási plakátjainak. 20 hours agoRaduly József válogatott labdarúgó hétfőn délelőtt 94 éves korában elhunyt.

1 day agoRaduly József válogatott labdarúgó hétfőn délelőtt 94 éves korában elhunytA magyar szövetség honlapjának beszámolója szerint a 1927. Az 1945 májusa és 1950 decembere között szovjet hadifogságban lévő Raduly József pályafutása legnagyobb sikereit a Vasasban érte el melynek színeiben 133. Május 6-án született Budapesten fiatalon a Kőbánya TC és a Fűszért játékosa volt.

Raduly József Budapest 1927. 1 day agoElhunyt Raduly József válogatott labdarúgó. 133 bajnoki meccsen 21 gólt rúgott.

94 éves korában elhunyt Raduly József Fotó. 1 day ago94 éves korában elhunyt Raduly József a legidősebb válogatott labdarúgó. Ő volt a legidősebb még élő egykori játékos aki szerepelt a magyar válogatottban.

Az 1945 májusa és 1950 decembere között szovjet hadifogságban lévő Raduly József pályafutása legnagyobb sikereit a Vasasban érte el melynek színeiben 133 mérkőzésen 21 gólt szerzett. Valószínűleg már labdával születtem és az is maradt a kedvenc játékszerem. A csapat elsőre elhódította a Magyar Népköztársasági Kupát.

Klubunk örökös tiszteletbeli elnöke a Vasas felejthetetlen Józsi bácsija 94 évet élt. Season Country M S G M S G. Mondani sem kell közös.

94 esztendősen rövid betegség után elhunyt a Vasas korábbi labdarúgója a klub örökös tiszteletbeli elnöke Raduly József. Vasas Budapest 12 3 3 I 195859. Jozsef has 8 jobs listed on their profile.

ElhunytRaduly József HATÁRNÉLKÜLA legendás Angelica vörös kék zöld és fehér szívet játszott. 21 hours agoSzigetváry Zsolt MTI Raduly József a Vasas egykori játékosa elvégzi a kezdőrúgást a Vasas FC FC DAC 1904 labdarúgó-mérkőzésen a Vasas új Illovszky Rudolf Stadionjának avató ünnepségén a Fáy utcában 2019. See the complete profile on LinkedIn and discover Jozsefs.

Május 6-án született Budapesten. Season Club M G R Cha Cup. Meghalt a legidősebb válogatott labdarúgó Raduly JózsefMeghaltRaduly József legidősebbválogatott94 éves korában elhunyt Raduly József volt válogatott lab.

A Vasas legendás játékosa játékosként és edzőként is bajnok lett az angyalföldi klubbal. 1955 Hungary 2 0 0 - - - 2. 1 day agoRaduly József 1927.

1951-ben tért haza egy évvel később már a Postás majd 1953 és 1965 között a Vasas labdarúgója volt. A Vasas honlapján számolt be arról hogy. Május 6-án született.

A hírről a családhoz közeli forrás értesítette a Nemzeti Sportot és a Vasas is beszámolt róla a Facebook-odalán. A magyar szövetség honlapjának beszámolója szerint a 1927. Május 6-án született Budapesten fiatalkorának meghatározó történése volt hogy hat évet szovjet hadifogságban töltött.

National Team Appearances of József Raduly. Performance chart for József Raduly. A magyar szövetség honlapjának beszámolója szerint a 1927.

A Gulággal kapcsolatban érdemes felkeresni a Magyarokagulagonhu című aloldalunkat ahol a túlélőkkel készített interjúk olvashatóak a szerk Raduly József. Raduly József is a GULAG-ra került. A focizás mellett labdát szedtem az Üllői úton minden Fradi meccsen ott voltam.

Ifiként a Gamma csapatában futballozott majd a második világháború után hat évet töltött orosz hadifogságban. Válogatott labdarúgó csatár jobbszélső edző. Május 6-án született Budapesten fiatalon a Kőbánya TC és a Fűszért játékosa volt.

Május 6-án született futballista rövid betegséget követően hunyt el. Kilencvennégy esztendős korában elhunyt Raduly József a legidősebb magyar válogatott labdarúgó a hírről a családhoz közeli forrás értesítette a Nemzeti Sportot míg az örökös tiszteletbeli elnök haláláról a. 1 day agoRaduly József 1927.

Május 6-án született futballista rövid betegséget követően hunyt el. 1 day agoKilencvennégy éves korában elhunyt Raduly József kétszeres válogatott futballista. 23 hours agoA magyar szövetség honlapjának beszámolója szerint a 1927.

94 évesen elhunyt Raduly József. Így búcsúzik tőle szeretett klubja. Május 6-án született futballista rövid betegséget követően hunyt el.

Május 6-án született futballista rövid betegséget követően hunyt el. Raduly József 1927. 23 hours agoRaduly József válogatott labdarúgó hétfőn délelőtt 94 éves korában elhunyt.

View Jozsef Radulys profile on LinkedIn the worlds largest professional community. Performance chart for József Raduly. Csak ezután mutatkozhatott be az NB I-ben a Postás színeiben a Vasas labdarúgójaként pedig 1954 márciusában debütált.

ElhunytRaduly József HATÁRNÉLKÜLA legendás Angelica vörös kék zöld és fehér szívet játszott. Az 1945 májusa és 1950 decembere között szovjet hadifogságban lévő Raduly József pályafutása legnagyobb. Merthogy 1955-től szédítő Vasas-sorozat következett.

A Fradiban szerettem volna futballozni de édesapám nagyon szigorúan vette a tanulást így csak a lakóhelyhez közeli Kőbányai TC-ben illetve a.


Order Catering Catering Catering Design Kimchi Fried Rice


Pin By Anna On Zhivye Kartinki Gif Birthday Name Day


Pin On Torta


Marianna Tuzane Raduly Feldebro Heves Megye Http Www Facebook Com Photo Php Fbid 270231816360443 A 260200117363613 7521 Hungary Barcelona Cathedral Castle


Nokedli Varga Gabor Aprosef Receptje Recipe Food Varga Ingredients


Nevnapodra Szeretettel Floral Floral Wreath Birthday

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel